header met logo

Mijn werkwijze,

We beginnen met een uitgebreide kennismaking, waarbij we uw wensen en mogelijkheden bespreken. Vervolgens ga ik voor u op zoek.

Mogelijk wilt u eerst rondkijken in enkele plaatsen en wijken. Ik kan dat ook samen met u doen, en u dan onderweg het een en ander vertellen over de in die plaatsen en wijken aanwezige voorzieningen. 

Dan ga ik voor u selecteren en bezichtigingen plannen. Meestal plan ik 4 of 5 woningen achterelkaar op een middag of ochtend die u uitkomt. Zo nodig doen we dit gedurende enkele weken.

Tijdens de bezichtigingen vertel ik u wat mij opvalt en waar we op moeten letten.
Doordat ik niet betrokken ben bij de verkopende partij, krijgt u van mij een eerlijke kijk op de verhouding tussen kwaliteit en prijs van elke woning.

Het is altijd beter om verscheidene woningen in de gewenste prijsklasse gezien te hebben, voor u iets koopt. U hebt dan achteraf de zekerheid dat u de juiste keuze heeft gemaakt, en dat zorgt voor veel meer woonplezier!

Als we de meest geschikte woning gevonden hebben, gaan we deze nogmaals bekijken.
Ik heb dan het nodige over de woning uitgezocht, zodat we bij de onderhandelingen weten op welk aankoopbedrag we willen uitkomen.

Hierna zal ik u begeleiden bij het verdere aankooptraject. Dat betekent dat ik de contracten nalees, dat ik voor u de termijnen van de ontbindende voorwaarden in de gaten houd, et cetera.

Verder ga ik met u mee naar de schouwing van de woning, vlak voor de overdracht.
Hierbij controleren we of de woning in dezelfde staat is als toen u de voorlopige koopakte ondertekende. Tevens worden de meterstanden opgenomen.

Aansluitend hierop ga ik met u mee naar de notaris. Daar vindt de juridische overdracht ofwel de feitelijke levering van de woning plaats.

Heeft u vragen?  Bel dan gerust voor een vrijblijvend gesprek :  0320 – 247 347.

Copyright © Holtmaat, 2006, All Rights Reserved   |   design by Xaliber 2006